Nerede Oy Kullanacağım? - Seçim Bilgisi Sorgulama

Bildiğiniz gibi 2014 Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kaldı. Peki nerede oy kullanacağınızı ve seçmen bilgilerinizi kontrol ettiniz mi? Dediğimiz gibi seçimlere kısa bir süre kala, artık seçmenlerin, seçmen bilgilerini kontrol etme zamanı geldi. Eğer bir aksilik çıkarsa bu durumu düzeltmeye vaktiniz kalmayabilir.

Yerel Seçimler için sorgulama yapmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır. Bu şekilde 2014 yerel seçimleri'nde nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz..



1 yorum:

  1. MERHABALAR SSK PROBLEMİNİZİ KREDİ SKORUNUZU YADA KREDİ KART KULLANMİYORSUNUZ DİYE KREDİ ALAMİORSANIZ COZUM BİZDE FİNANSAL FİRMAMIZ VE DESTEGİMİZLE YANINIZDAYIZ HEMDE 3 SAAT İÇİNDE KREDİNİZ HAZIR HALE GETİRİYORUZ SADECE MERKEZ BANKASINDAN KARA LİSTEDE OLAN KİŞİLERE YARDIMCI OLAMIYORUZ EV HANIMLARINA YADA BANKA İLE SORUNLARINIZI COZUYORUZ İHTİYAC KREDİSİNDE MİNİMUM 15.000 MAXİMUM 50.000TL TASIT KREDİSİ MAXİMUM 150.000 KONUTKREDİSİ MAXİMUM 300.000TL KREDİNİZİ KULLANMANIZI SAGLIYORUZ SUBE ONAYLİ KREDİNİZİ ALMAK İCİN HEMEN : 0539 553 25 31 CEP NUMARAMA ULAŞIN... SACMA SORULAR SORMAK ICIN ARAMAYINIZ... CİDDİ OLANLARA KREDİ KULLANDIRILACAKTIR ANKARA İSTANBUL VE İZMİR HAFTASONU ACİK AVM ALİSVERİS MERKEZLERİNDEKİ SUBELERDENDE KREDİLERİ KULLANDIRILIR ŞİRKET OLDUGUMUZ İCİN GUVENİLİRİZ BURDAKİ DOLANDIRICILARA YEM OLMAYİP BİZİMLE CALISMAK ICIN : 0539 553 25 31 ARAYINIZ...

    YanıtlaSil